skip to Main Content

De voor en nadelen van het huren van een bedrijfsruimte in Arnhem

Veel ondernemers willen graag een aparte plek voor hun bedrijf, maar dat kan duur zijn. Je kunt gemakkelijk een kantoorunit in Arnhem huren. Daarom beginnen de meeste ondernemers vanuit huis. Maar wanneer is het tijd om naar een andere plek te gaan? Wat zijn de fiscale mogelijkheden en wat zijn de voor- en nadelen van het huren van een bedrijfsruimte? 

Gescheiden van thuis

Heb je je eigen bedrijf thuis gestart? Vind je dat u thuis sneller wordt afgeleid? Of voel je je niet comfortabel om klanten bij je thuis te ontvangen? Als je een kantoorruimte huurt bij Facility point Arnhem, kun je werk en privé makkelijk gescheiden houden. Zodra je je kantoor binnenstapt, schakel je over naar de werkmodus. En wanneer je de deur van je kantoor sluit, is je werkdag voorbij. Dit is heel handig!

Klantgericht

Het hebben van je eigen kantoor voor je bedrijf is niet alleen goed voor jou en je werknemers, maar het maakt ook een goede indruk op (potentiële) klanten. Je kantoor laat zien waar je bedrijf voor staat, zoals betrouwbaarheid en vernieuwing. Het is een manier om deze waarden sterker te maken en aan anderen te laten zien.

Netwerken

Als je een kantoorruimte huurt, dan zul je andere mensen ontmoeten die ook een kantoor huren in hetzelfde gebouw. Deze mensen hebben verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Misschien zijn er wel potentiële klanten of partners tussen. Het is een goed idee om gebruik te maken van de gemeenschappelijke lunchruimte en deel te nemen aan netwerkevenementen of andere activiteiten die worden georganiseerd in het gebouw. Op deze manier kun je gemakkelijk in contact komen met andere huurders en misschien zelfs nieuwe klanten vinden.

Kosten

Als je net begint met je bedrijf, wil je misschien de kosten zo laag mogelijk houden. Werken vanuit huis is goedkoper dan het huren van een kantoor. Maar er zijn ook voordelen aan het hebben van een kantoor. Je kunt namelijk de kosten aftrekken van je inkomsten. Bovendien kan het netwerk dat je opbouwt via het kantoor je helpen om meer werk te vinden, wat uiteindelijk leidt tot meer inkomen.

Drukte 

Veel mensen vinden het fijn om samen te werken met andere ondernemers. Maar soms kan het ook vervelend zijn als anderen de hele tijd aan het bellen zijn. Sommige mensen werken liever in een rustige omgeving. Daarom is het slim om eerst een dagje in een kantoor te werken voordat je definitief beslist. Zo kun je snel ontdekken of het iets voor jou is of niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top